Over ons

Over ons

Detachering technisch personeel

Advanced Technicians is hét detacheringsbureau voor technisch personeel. Detachering voor zowel korte als langdurige projecten.
Onze monteurs zijn meestal snel en flexibel inzetbaar en kijken met een frisse blik naar de organisatie waar ze gaan werken.
Zodra de klus bij deze opdrachtgever geklaard is worden onze monteurs bij andere opdrachtgevers op nieuwe projecten ingezet. Deze manier van werken is voordelig voor alle betrokken partijen.

 

Kennis en ervaring

Door regelmatig te wisselen van opdrachtgever doen onze monteurs brede kennis en ervaring op. Zij zien bij andere organisaties hoe ze de zaken daar aanpakken. Deze kennis en ervaring kan vaak weer worden gebruikt bij volgende projecten. Meer dan eens nemen opdrachtgevers zelfs deze andere manier van denken of werken vervolgens over.

 

Wisselwerking

Er ontstaat zo een perfecte wisselwerking: De monteurs kunnen zich bij elke nieuwe opdracht/project ontwikkelen, en opdrachtgevers krijgen steeds een verfrissende blik op hun eigen zaak. Dit is voor opdrachtgevers een slimme manier om hun interne processen en werkmethodes verder te optimaliseren.

 

Detachering voorkomt planningsproblemen

Detachering biedt een flexibele oplossing voor planningsproblemen. In onze branche laat het werk zich steeds vaker niet goed plannen. Onze opdrachtgevers zijn vaak afhankelijk van leveranciers en andere onvoorspelbare factoren. Onze opdrachtgevers worden dan ook regelmatig geconfronteerd met planningsproblemen als er méér werk is dan beschikbare mensen of als er méér mensen zijn dan werk.

 

Proactieve medewerkers

Wij werken met proactieve medewerkers. Advanced Technicians zorgt ervoor dat flexibele, zelfstandig een zelfstartende technici snel kunnen
worden ingezet op die functies waar zij op dat moment nodig zijn. Deze flexibele inzet voorkomt planningsproblemen en geeft meer ademruimte voor onze opdrachtgevers.

 

Netwerk van relaties

Een gedetacheerde komt zelden alleen. Hiermee bedoelen wij dat de onze monteurs ook een uitgebreid netwerk van collega’s en relaties meebrengen. Onze monteurs kunnen met één telefoontje vaak de oplossing aandragen voor dat ene probleem dat er al zo lang ligt. Zo helpen we elkaar de klus te klaren: een win-win-situatie optima forma.

 

Branches:

 • Food
 • Packaging
 • Automotive
 • Semiconductor

Sectoren:

 • Fijn Mechanica
 • Mechatronica
 • Machinebouw
 • Industriële elektrotechniek
 • Service- en ouderhoud
 • Industriële automatisering
 • Eerlijk en transparant

Wij schakelen snel doordat we werken met korte communicatielijnen. Wij behandelen elke aanvraag met de grootste zorgvuldigheid.
Wij communiceren eerlijk, open en respectvol naar elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij gehoord wordt.

Contact

Heb je een opdracht en wil je weten of wij de juiste vakmensen beschikbaar hebben? Ben je op zoek naar een uitdagende technische baan en wil je weten of wij je kennis kunnen gebruiken?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Experts making things work